Dina tagged me?!



(Nurul Addina)


First of all,
tahniah kt Nurull Addina sebab die akhirnya telah berjaya wat blog sendiri. bagussss~ pas ni, at least, tawu la gak ape ko wat dina oi. da la facebook xde. nk tawu pape tentang ko pon, tarak tawu macam mane. ok, blog suda, pas ni facebook plak. oke? :) (ke ko ade facebook ak tarak tawu nie? =,=) ok ok. suda suda la men'congratulate' orang nie. haha. jom kite tg0k ape bende la yg si dina ni cbok tagged2 aku ni. jom jom. :)


☻Apa benda yang paling penting dalam hidup anda?
  • Oxygen. tanpa oxygen, da lame da ak takde kt dunia ni. :)

Benda terakhir yang korang beli pakai duit sendiri
  • hmm, nasi goreng ayam yg menggunung macam bg makan orang yg 8hari tak makan mase kua ngan ayah semalam.

Dimana tempat korang nak langsungkan perkahwinan & apa tema perkahwinan korang?
  • kalo ik0t diba (classmates), die nk wat dalam laot. sbb.. erkk.. ade la sebab die. tye die sndri sebab ape. jd, saye plak.. =,= ntah. sye terlalu pkkan study. lupe la nk pk pasal bende nie. nnt2 la pk. leh kan??

Adakah korang sedang bercinta sekarang?
  • Eyupz..

#Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
  • smpai takde lagi hayat di dunia, inshaALLAH. (depends!)

Novel/buku/majalah yang terakhir korang beli?
  • Huh? erkk.. tak bli. dapat free. Majalah I. dapat mase g gathering MZMfc ari tuh. hehe. :)

Antara mak ayah korang , mana yang korang lebih mesra?
  • Mak ayah? bukan ma ngan abah kan? kalo mak ayah, saya lagik mesra dengan ayah. kalo ma ngan abah, saye lebih mesra dengan 2 2. erkk.. haha. :)

Namakan orang yang betul2 korang nak jumpa dalam hidup korang?
  • Nabi Muhammad S.A.W :)

Adakah korang basuh baju korang sendiri?
  • erk.. kalo kt umh sewa, basuh baju sendiri la. kalo kt umh.. hehe. mama~ tlong eh? zie msokkan dalam washing machine je. eh eh.. hehe. x)

Dimanakah tempat yang betul2 korang nak pergi?
  • Makkah + Sweden. g umah bro. erkk.. haha!! c(x

Pilih salah satu , peluk atau cium.
  • Peluk. kalo ngan laki, xkan nk cium plak. gile? ank buah ak yg 2 tahun tu je ak kiss. yg laen, gile ke ape? so, prefer hug. :)

Beritahu 3 benda tentang orang yang tag anda.
  • Nk borak pasal dina ke? haha. dina ni kelam kabut sket. tp, pndai dan setiakawan. bagus dina nie. :) (dina, nnt blnje eh? lol. xde la. ikhlas)

Benda yang korang sayang sangat dalam hidup korang ?
  • Hmm, bende eh? ntah la. bile bende tuh da hilang, baru sedar ak sayang bende tuh. selagi die tak ilang, xkan penah nk tawu aku sayang bende tuh. huhu~

5 lagu yang paling korang suka n slalu dengar :
  • Album bro Maher Zain (total of 14 songs!)
  • You Came to Me, Sami Yusof
  • Can I have this dance, HSM3
  • Always be my baby, David Cook (meaningful gile!)
  • The only Exception, Paramore

5 blogger yang dipertanggungjawabkan utk jawab tag :

PS: pade yg kene tagged, copy paste tagged ni dari blog cik dina ye. Click SINI! :)


*siap la suda tagged yg telah di berikan oleh cik addina. ;) senang je. igtkan susah. ouhh, kalo korang rase ade jwpn yg macam bagus, tnjuk macam poyo je tuh. korang abaikan je la eh? =,= sbb tgh wat entry ni mase tgh emo. so, jwpn die ape yg ade dlm ati, bukan dlm otak. 2 pasai la tuh. huhu~ maaf la kalo ade jwpn yg korang tak suke. haha. Assalamualaikum! :)


22 comments:

ayuakira said...

orang tua bajet muda!!

ZiErWa zAiNaL said...

ko da botakkan rmbut ko blum?hehe

Mynsy said...

hahahaha... ko mmg x de kje...!!

Mynsy said...

oit...!! aku ngah kompius..... yg bende kte bli gne uet cendiwi 2 tanye akn kte bli ke bende yg kte daa bli...??

mvp_dina13 said...

TEPI SKET!!!

temasih ats pujian!
alamak, bang, sy x de duit kecik la. dtg lain kali ye~
ngeee~

sjak ble ske hsm ni? dlu bkn main kutuk kte dey!

Mynsy said...

ok... x yah jwb coklan aku... ahhahaha....

Mr. Z said...

ayu; hahaha. sape sape? terok ah pangai die tuh. c(x

Mr. Z said...

majad; erk.. belom. kalo suda, kompem ak letak blog punye. hahaha. x)

Mr. Z said...

myn: hehe. orang da tagged ak. ak pon, ape lagik, kene kan orang plak la. hahaha!! c(x

Mr. Z said...

dina: ape pujian? mane mane? hahahha!! ehh.. lame da ak suke hsm. =,= ko baru tawy ke. aduii~ c(x

Mynsy said...

hah...!! ko sntiase laa kot...!!

Mr. Z said...

haha. da orang slalo je tagged (ngenekan aku), ak pon tagged la korang (ngenekan korang plak) hahaha!! give and take. lol. ;p

ayuakira said...

entah,,tuan punye belog ni lah..haha

Mr. Z said...

erk.. ape plak? saye tak bersalah! hahaha. saye mmg mude lagik ehh.. suke2 je. c(x

ayuakira said...

perasan. 20 dah. haha =p

Mr. Z said...

ehh.. 19 lagik laa. mane msok 20 lagik. lala~ c(x cik ayuakira je da 20. hahahha. ;p

Mynsy said...

haha... siot jerk...!! aku nk kne kn cape...??!!

Mr. Z said...

erk.. hahahaha. lan ade. lol. x)

Mynsy said...

hahahaha... ko daa cop lu kot...!!

Mr. Z said...

haha. xpe xpe. leh je tag. haha. bia die credit to both of us. lol. leh ke camtuh?? haha

Mynsy said...

hahahahha... sewel~

Mr. Z said...

hahaha. c(x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

INSTAGRAM FEED

@alazieze