Saturday, April 23, 2011

Comel belake deme!


=.=" aku tak rety nk berbahase belah sane. tuh tajok tuh maen bedal je. hahaha. jgn tegor! :) ouh ye, hari nie jd emcee ntok program Sehari bersama anak yatim Kompleks Anak Yatim Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah Al-Haj. Seronok gile! mmg kenangan la. rasenye kan, kalo tak pergi hari nie, mesti macam rugi je. mule2 tuh rase macam..

  • "perlu ke pegi aa?"
  • "nape la puan pilih aku jd emcee nie.."
  • "nnt mesti mase jd emcee, letarrr tangan.."

macam2 laaa! tp, bile da lalui aktiviti tuh, baru rase fun die. (ohh, aku mmg macam tuh, sebelom buat, bebel tak suda. bile da buat, seronok senyum smpai telinga) budak2 yang datang tadi semua range dari form 1- form4. yang form5 tak dapat datang. sebab ape ntah. haha. tak tau. pape pon, sronok. sangat. :) comel je budak2 tuh. sape kawan pompuan saya yang nk adik angkat ke, bf ke, ade je yang ensem. pada yang laki plak, nk adik angkat ke, gf ke.. ada je.. erk.. semua lawa kot? comel pon ade. nk? nnt pegi carik depa sndri kat umah anak yatim tuh. :) kalau dapat, jaga depa betoi2 naa? ok. merapu. berbalik balik pada cerita tadi, aku pon jd la emcee. letarrr pulak tangan rasa! =.=" biasa la. bile da ramai2 mmg letarrr. gemuruh. hee~ then depa buat ice breaking, bhgi kumpulan, ajar depa html, cabutan bertuah and last sekali treasure hunt. depa pon seronok dgn kami sehari tuh. abes je program tuh, abg2/akk2 faci abes jd artis. semua minx no phone. wah wah.. ramai la adik angkat korang pas nie. :p anyhow, yeah.. SUPERB! :)








(jemput yang berhormat anak2 yatim dari kompleks diowg)


(ketibaan yang amat berhormat, anak anak yatim dari Kompleks Anak Yatim Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah Al-Haj. Kacak, Ayu, Comel, Lawa, Hensem kan depa? tak tipu. hee~)



(sesi pendaftaran. daftar daftar. nnt dpt beg then ade pensel dalam tuh. haha!)


(tggu lah korang eh.. tggu perasmian)


(group Nur Adibah & group Nou Ain)


(semangat kak faci nie ice-breaking ngan budak2 nie)


(sesi pembelajaran HTML. dapat ajar seket je. huhu~)


(lepas treasure hunt, penutup then, amek gambar ramai2 nie. comel korang)

More pic: Album 1, Album 2 (Credit, Firdaus Majid)



*gambar first tuh memang burok ye. sebab biasa la, membelakangkan cahaya. ni la jadinya. adoy. pastu masa tu nak cepat. budak2 ni nk balik da. bus da nk jalan. tp sempat amek gambar ape bagai. hoho. naseb baek takde yang nanges2 tadi. hahaha. pelok pelok pon takde. kiss kiss.. erk.. takde takde. =.=" ok then, till next time! :D


Wednesday, April 6, 2011

Semakin hari semakin...




Hari nie kite buat sambung ayat. Sila sambung ayat nie ye..

Semakin hari, semakin....
(tidak lebih dari 5 patah perkataan)


ok, probability yg aku da buat. Aku dapat 5 nie :

  • Semakin hari, semakin sunyi blog aku.
  • Semakin hari, semakin malas nk update blog.
  • Semakin hari, semakin malas nk bukak blog.
  • Semakin hari, semakin malas untuk segala-galanya.
  • Semakin hari, semakin kurus. erk.. -.="

korang plak dapat ape? (please ignore that last probability. =.=")


*buat post pelek sebab nk update blog nie. kalo tak, mmg bersawang la. actually, kurang update sebab kurang amek gmbar. kalo tak dlu, selalu je amek gmbar pakai nset. so, senang nk update. hehe. sume bende ni berlaku di sebabkan malas. marah malas. jgn marah saya. saya tak bersalah. malas conquer diri ku. haha, susah betol la penyakit malas nie. haa! scientist da jumpa ubat HIV kan? ubat malas plak pleasee!! X)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...