Friday, April 17, 2009

Mozilla Firefox Advantages?


Korang sume pakai Mozilla Firefox kan? Ke ade yang pkai Internet Explorer? Haha! Lupekan je la IE. Kelajuan=HARAM! Haha! So, pada yang takde lagik Mozilla Firefox, download kt sini: Mozilla Firefox. So, kalo korang gune firefox, die ade sediakan macam2 add-ons. Go here for all Mozilla Add-Ons: Must have Mozilla Add-Ons. Pastuh, pada yang tak tau, mozilla can even change their browser themes. Pergh! Haha! Best en? ( ak cite ni pada yang tak taw. Pada yg taw, JUST SHUT THE HELL OUT! Haha! ) Pada yang nk 2ka themes browser mozilla di0rg, g kat sini: Mozilla Browser Themes. Mozilla ni ade macam2 kegunaan die. Gune ntok merompak pon leh. Ak taw, tp, xkan nk ajar kan? Haha! So, diam kan diri sudey. kah3. So, have a great time with ur FIREFOX! (^^)

*any question? Just leave a comment. (^^)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...