Monday, February 28, 2011

Kesibukan melampau!




melampau? tak la kot. macam mengarot je melampau. igt aku ape, perdana menteri ape?? tp kan, aku akan cube membusykan diri dgn facebook, game, facebook, game, facebook, game.. erk.. 2 je la kot. sbb, tak tau la kenape. sem nie plak subject sume mmg ade niat nk bunoh aku. tp still, mmpus xde kesedaran diri lagi nk study ke ape ke. sebab ape? sbb.. ==!! ntah. aku pon tak tau la ape sebab die. slalo, dlu semangat je nk g kelas, smpai takde la lewat. skang nie, datang asek lmbt je 15minit. singgah kedai dlu even da tau jam kol 8AM. sarapan dlu. kang tak leh blaja. HAHA. seb baek lect tak marah. kalo tak.. huhu~ sorry maam! x) so, meh aku cite sket pape yg aku lalui sepanjang bulan 2 nie. secara ringkas, padat dan efficient! lol. kua berpoye2 ngan mmbe, join perarakan maulid peringkat negeri, meeting meeting meeting, concert maher zain. ok. 2 je kot? ouh ye, ketibaan pesawat boing 767 kt kolej. ok, tpoo lagi sekali. ==!! kapal terbang tak bersayap je. biase2. kolej beli kapal terbang. haha. ok, 2 je. abes. (=



*sejak 2 menjak nie, tak rajin bukak blog. sbb da patah hati sejak2 blog list aku hilang. ==!! menyampah. penat nk susun balik. nnt la tggu kerajinan nk susun balik. x) pape pon, pas nie, mmg jarang kot update blog. bz bz bz.. nk2 pencen MPP ni la macam2 keje die bagi. haiyaa. pastuh, dgn killer subject lagik, tak datang2 lagi kesedaran. mmg terbaek! ensem ensem. paling HEMSEM! ==!! ok da. tata titi tutu~ (=


Sunday, February 6, 2011

Cuti cuti..

yes! aku nk ternak banyak sawang kt blog nie. hoho~ lame gile tak update. bukan xnk update, xde bende nk update. sbb, spanjang cuti, aku hnye duduk rumah, edit gmbar, online, tdow, mkn, kua, rosakkan moto dan sbgainye. HAHA most of the time, aku maen Ragnarok. setelah sekian lame tak maen. bertambah noob aku maen game tuh. HAHAHA terok terok. naseb baek ade ramai sifu dlm game tuh. hehe. dengan bantuan di0wg, takde la noob sgt. kot? =,= but still noob la senang cite. sigh~ btw, aku maen MitsuRO | A World Like No Other.



(ranger. 3rd job ntok hunter. superb!)


(sura. 3rd job champion. erk.. "kami gay, kami ok" LOL)



mai la maen skali. download kejap je pon. kate kome sume pkai UniFi. tak ke gitu? :p setakat 1GB? alahh.. celah gigi la weh. hmph! kejap sgt. x) btw, ni da nk msok last sem. inshaAllah. last sem. please la last sem. huhu~ harap2 lepas la 3 diploma nie. x(



*slalo nye, naek je sem baru, budak2 kelas aku akan kua berpoye2 meraikan sem baru ngan pointer masing2 yg eybat2 dan sebab takde yg repeat apa2 paper. hehe. kami da macam family da kelas tuh. :) srnok. lagik pon, brape la sgt dlm kelas tuh. 7 org jee pon. HAHA ramai gile. 2 sebab senang nk kua memane sesame. heh. inshaAllah, nnt aku update mase kami kua berjmba ramai nnt. ;p


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...