Monday, February 28, 2011

Kesibukan melampau!




melampau? tak la kot. macam mengarot je melampau. igt aku ape, perdana menteri ape?? tp kan, aku akan cube membusykan diri dgn facebook, game, facebook, game, facebook, game.. erk.. 2 je la kot. sbb, tak tau la kenape. sem nie plak subject sume mmg ade niat nk bunoh aku. tp still, mmpus xde kesedaran diri lagi nk study ke ape ke. sebab ape? sbb.. ==!! ntah. aku pon tak tau la ape sebab die. slalo, dlu semangat je nk g kelas, smpai takde la lewat. skang nie, datang asek lmbt je 15minit. singgah kedai dlu even da tau jam kol 8AM. sarapan dlu. kang tak leh blaja. HAHA. seb baek lect tak marah. kalo tak.. huhu~ sorry maam! x) so, meh aku cite sket pape yg aku lalui sepanjang bulan 2 nie. secara ringkas, padat dan efficient! lol. kua berpoye2 ngan mmbe, join perarakan maulid peringkat negeri, meeting meeting meeting, concert maher zain. ok. 2 je kot? ouh ye, ketibaan pesawat boing 767 kt kolej. ok, tpoo lagi sekali. ==!! kapal terbang tak bersayap je. biase2. kolej beli kapal terbang. haha. ok, 2 je. abes. (=



*sejak 2 menjak nie, tak rajin bukak blog. sbb da patah hati sejak2 blog list aku hilang. ==!! menyampah. penat nk susun balik. nnt la tggu kerajinan nk susun balik. x) pape pon, pas nie, mmg jarang kot update blog. bz bz bz.. nk2 pencen MPP ni la macam2 keje die bagi. haiyaa. pastuh, dgn killer subject lagik, tak datang2 lagi kesedaran. mmg terbaek! ensem ensem. paling HEMSEM! ==!! ok da. tata titi tutu~ (=


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...