Tuesday, May 3, 2011

Final Exam in Final Semester



(image source from mr. google)

Wah! tak sangka dah nak dekat 3 tahun aku kat Melaka nie. This will be my last semester for my Diploma. wahh!! tapi, final sem nie, tekanan die macam lebih siket. ='( sebab last sem nie subject die macam agak tough laa. ke bagi aku je ntah? sebab aku ni slow seket. tak macam orang orang pandai kat lua sane. oi! you are very lucky to be such a freaking brilliant fella you know! huhu. tahniah pada anda yang pandai tuh. aku pon leh jadi macam depa, cume, bile kemalasan menguasai diri, ape pon tak jadi. haihhh. ok, back to story. final is around the corner. 2 mggu lagi kot? so, dalam masa 2 mggu nie lah masa nk pulun study abis. Hehe, agak2.. leh ke? haa! aku akan cube! YAHOO! ehh, GOOGLE!! =.= merapek. ok. ni jadual final aku.


  • 25.5.2011 : Tassawur Islam(9AM)
  • 28.5.2011 : Maintenance (9AM)
  • 28.5.2011 : Object Oriented Programming (2.30PM)
  • 30.5.2011 : Software Engineering (9AM)
  • 09.6.2011 : Security (9AM)
  • 10.6.2011 : WEB II (9AM)

So, that's it. ntah pape, takde study leave. so, nk tak nak, terpaksa la pulun masa cuti sabtu ahad tuh. start paper hari rabu, so ade la dalam 5 hari kot untuk study. takpe, lame2 cuti pon aku tak study, maen game je lebih. ngarot. tp sem nie, cadang da nk study pulun abes abesan. XD harap2 la lepas. pastuh ari tuh IPTA minx UTM, UKM, UMP & UPM. harapan mmg nak masuk UTM pon. alang2 dah dari program UTM kan, terus la masuk induk. hehe. AMIN! :) So, thats all. malas nk bebel panjang. projek ade lagi 2 tak siap. mggu depan nk submit. yay! mati pulun last minute. hehe. XD



*tolong la jangan jadi macam aku buat keje last minute. takot hasil die tak memuaskan nanti. nnt markah pon, tak memuaskan plak. silap silap, repeat paper. uih! minx lah di jaoh kan bende tuh. aku nk grad diploma. nk msok degree plak. penat ni blaja diploma. tp, after this, i will missing my fellow friends here. They thought me A LOT! thank you, you guys. :)


30 comments:

Kaa Dabri said...

jie mesti bole punyeee ! goodluck taw ! :) cube dpt kn dekan ye sem akhir ni. hikhik :)

Mr. Z said...

erk.. ades. mcm impossible je bnder tuh? hahaha. anyhow, will try my best. heh. thx. xnk wish kt pgrusi bnder samer? :p

Kaa Dabri said...

alaaa mesti bole punye :) usaha taw ! kaa pun klu leh nk cube maintain kn pointer sem ni. takut lah jatuh :( sg cgpa jie bpe ? err err, tu nnt2 lah wish :P ahaha

Kaa Dabri said...

*skrg

Mr. Z said...

huh?? atas 3. HAHAH tak pndai mane pon. -.- tgh berharap dapat grad atas 3 je nie. huhu. dlu sem 2/3 maen maen. terok. haih~

Mr. Z said...

erhh.. takmo cakap kt tuan pengerusi eh? ke calling2 je? :p

Kaa Dabri said...

alaaa sma lah ngn kaa. sem 1 byk main. ehehe. insyaAllah sem ni nk usaha maintain sampai sem akhir nnt :) doakn kaa jugak ye !

ceeiiittt.ahaha. nnt nk exam lah baru wish kt dy :P wekkk

Mr. Z said...

oo. eleh, maen maen pon. 3.4 +++ gak. ke cane? XD

eleh.. padahal, nnt supersaver. XD HAHAHA

ayuakira said...

haaa stdy rajen2..jgn dok men game jeee~ =p

Kaa Dabri said...

Jie, alaaa .tu pun nasib je :P ehehe. mne ade super saver. kaa gune celcom laaa :P HAHA

Mr. Z said...

ayu: =.= alah. perasaan nk maen game tuh ade je. setan gay tuh hasut. HAHAH XD

Mr. Z said...

kaa: eh? nasib? ceh. dodol la nasib. cehh. -.-

huh?? ehh?? salah. hahahah. malu jap. XD

Kaa Dabri said...

HAHA ! kn da malu :P wekkk. yelaa. nasib plus rezeki je :) hikhik. doa lah kaa dpt dekan sem ni :P

ayuakira said...

xmasal menyalahkan org lain pulakkkk~ =p

mvp_dina13 said...

TEPI SKET!!!

ad org 2 nk hbs dh!

myampah kte tgk..

Mr. Z said...

kaa: haa! gud luck. dekan nye sem nie. kan da slalo private tuto ngan encik pengerusi. :p HAHAHA

Mr. Z said...

ayu: haha, betol la. i just cant resist it at all. XD :p

Mr. Z said...

dina: hehe, ala. ko laen. ko cikgu. aku ape. bukan cam ko. tenaga pengajar.

*psst pstt..kelam kabut ko ade lgi tak? da ready lom nk jd cikgu? XD

Kaa Dabri said...

aaaminnnn :P tak pyh nk private tutor sgt lah kn jie :P wekkk

Mr. Z said...

hahahaha, eleh. ngaku je la. hari2 kt libry. ecehh.. hahahaha. XD kalo kaa takde, takde nye si pengerusi nk g libry de. harapannnn~ XD

Kaa Dabri said...

hikhik yeke ? alaaa. takde hari hari pun lah kn. now da jrg jumpa laaa. jgn gosip2 lg yee. tak elok utk kesihatan :P

Mr. Z said...

ooo.. eh? wahh! rekod ni jarang jmpe. haih. rase macam nk post je gmbar hari tuh. pastuh, soh orang teka. XD HAHAHAHA :p

Kaa Dabri said...

jieee ! jgn macam macam !! ahahahah

Mr. Z said...

hahahaha, haaa.. tau takot HAHHA XD

Kaa Dabri said...

eee. tak takut laaaa. grrr :P

Mr. Z said...

ehh?? ok. sok buat entry baru ntok gmba tu. :p

Kaa Dabri said...

lalalalalalalalala ~~~
ahahahah :P :P

Mr. Z said...

tggu aa. nnt jie post XD

Kaa Dabri said...

wekkk :P ahahaha

Mr. Z said...

hahaha tggu je laa. :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...