Tuesday, May 17, 2011

Sedarkan lah saya..


Minggu depan final exam. 25/5/2011. Tapi, saya masih lagi bermain, bergurau senda bersama sahabat2, bermain permainan online & LAN, tengok televisyen. Bila lah kesedaran belajar nak sampai ya. Oh mood belajar, tolong lah datang pada saya. Just, pleaseee.. :(



*orang terdekat marah pon takda effect. sorang cakap, saya kata nak maen kejap je, tapi, propa. maen lame gak. sorang marah, stdy! sok nak exam, saya bagi alasan, last game, then study. -.- teruk nye lah saya. kenapa lah saya sem akhir nie ye. pada yang dah marah saya tuh, terima kasih. marah lagi boleh? sampai la kesedaran nak belajar tuh ada. haih. malas malas. kenapa la malas ni kemalasan dia tahap malas ke maksimum eh? eeii.. mengarut. -.- ok dah. study weh study! kawan kawan saya pun tak study lagi. bertuah betol mereka. takpa, boleh geng! Hee~ :)


2 comments:

NurAzlan said...

awak , kan dalam Al Quran dah cakap tuhan tak akan merubah seseorang tuh , kalo orang tuh tak merubah untuk diri nye sendiri . take it slowly , sudden change cannot be happening . gud luck for your exam ok .

Mr. Z said...

haa, i knew that already. but still, why on earth am i this way? haha, dodol betol. -.- laziness is beyond anything you ever know. XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...