Thursday, February 9, 2012

Wedding ding dingg!





Tak sangka, dah bernikah, dapat isteri yang sah dah membe aku sorang nie. Haih. habis dah zaman bujang kau weh? awal lagi, baru 22. lets have some fun! lol. ok, takpe. kau jodoh awal. apa nak buat, deal with it. anyhow, tahniah kawan. dah bergelar suami kau. aku? lambat lagi. Tunggu die ni dapat anak 5/6, baru aku kawin. Diorang kawin awal, kompem productive punya! xD aku tak sempat nak tengok die ni pakai wedding dress. sebab aku sampai lambat sebab.. ada la hal tertentu. sorry oi. aku teringin gile nak tengok kau akad kat pahang. tapi.. haih! serious, rasa rugi gila. haihh. tapi apa kan daya, ku tempuh jua. err, ok mengarut. eh, OI ZAKI! KAU DAH PUTIH! UNBELIEVABLE!! dulu aku panggil kau buntut kuali kan weh, sebab kau hitam legam. HAHAHA alolorh, comel nye zaki bila dah putih. xD oh, one more thing, tahniah jugak sebab berjaya menjadi gemok. perut kau paling mahal la ki! HAHAHA by the way, ni ha gambar wedding depa, aku curik dari album si Hanim Abu Zarin nie. Tapi malangnya, gambar pengatin tak banyak, gambar diorang je melampuh2. mendeeeee entah. =___= either way, tengok la dua kerat gambar nie ha.




till then, have an awesome marriage ahead of you.
argument is often happen for a better understanding in life
between the two of you.

good luck in what ever you guys do,
and always always remember,
what ever you do, always,
trust on each other.
that's the main point in relation.
and, till ONLY death separate you guys apart.


ok, gay lahanat ayat nie! HAHA xD




*apa-apa pun, tahniah ye encik zaki akmal dan pasangan shida (aku tak tau nama penuh kau syidah oii. haha). pasti kan dapat anak 5/6 seperti yang aku cakap kat korang hari tu, baru aku kawin. kalau tak.. tak kawin la aku. adoi. ki, kau kan productive, ke cane? HAHA apa apa pon, pada nashruddin, jangan sedih ye. zaki tu dah jadi suami orang. kau jgn nak depressed sgt lepas nie tak dapat nak manje2 dengan zaki. HAHA ok, joking. marah shida kang. xD pape pon, ki, sorry datang lambat + tak bawak hadiah kau. nanti la aku pos hadiah tu. tunggu aku ada duit siket nak post. POSTAGE MAHAL! hahahaha. ok, tata. wish you a happy and have a bless life from HIM. Amin!


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...