Tuesday, April 28, 2009

SouLRO


Hehe. da lame da ak minx mmber ak apis tlong wat kan server ro ni. Then, tibe2, datang gay die tlong ak wat. Haha! Trimas gile kat die. Hasilnye, tercipta la game SouLRO ni. Game ni baru lagik (ntok server ak ni la baru lagik. game die yang real da lame da.) Kalo korang tak taw game ni macam mane, korang g je google, Google je Ragnarok Online. Ok? Haha! ak pon tak taw nk terang kan macam mane. Tp, watak2 die cute and melalui game ni gak la ak dpt ramai gile mmber2 yang otak mereng2. Haha! Macam apis. Haha! Again, thank you apis for help me out with this game! (^^).

download KRO Client here.

Choose REG_SETUP either mirror 1 or mirror 2.

And download SouLRO data here

Download it via MediaFire.

Do check this game out guys. Hehe. Have fun!! =p


*pade korang yang tak penah men game ni. Sian kt korang. Haha! men la. Lagikpon, game ni da lme da ade kt dunia ni. Korang je tak taw kot. Hmm, simpati ak kat korang. haha! Maen ye!! (^^) and one more thing, kalo ade paper soklan, tinggal kan la comment korang kt sini. I'll replay A.S.A.P. (^^)

2 comments:

cyrusz said...

As expected. hahaha

16-EiGht-46 said...

haha..
let it be..;p
one more time! thx!! haha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...