Sunday, May 9, 2010

Wahyu Housemate!

May 8th, 2010 - Rumah Teo Hock Chai Melaka telah mengegarkan malam semalam dengan ketukan yg kuat dan gelak ketawa ibarat memakai speaker. Seperti yg dilaporkan oleh saksi, Gile (bukan nme sebenar), die telah menyaksikan 1 event yg amat pelek yg pernah dilakukan oleh keluarga itu. Unbelievable kate nye. Ape yang unbelievable nye? Kami terus mengeluarkan tnde tye. haih! mls la ak nk wat akhbar. cite sempoi2 sudeh. hadoi. (xleh jd penulis lgsg!) So, tepat jam 9.30PM semalam, keluarga Teo Hock Chai datang wahyu apbla mereke ingin mngemas RUMAH! wow! haha!! dan2 je mlm tu otak ak mcm nk pecah. pening gile! hadoila. sebab ak tg0k mmber ak, pau berambut baru kot. c(x Kemas punye kemas, angkt brang, bukak sliding door yg tak pernah di bukak. Something berlaku pade sliding door tuh. heh. sat g ak cite. then, sembur air, sabun, tolak air, gosok sane gosok sini.



Siap! haha!! (mls nk cite pnjg sbnrnye) Semue barang kt ruang tamu di alihkan keluar. Mase mngemas tuh, si Embu & Si Tue, tak sudah2 begado. hadoila. brtmbah pening pale ak. Pau leh jd sami, bertape. Feat leh jdik bos, tg0k je (sebab die pon pening). Lan plak buat keje xnk ganas plak. hahaha!! ak? heh. bos. dok je. (tgh pening, kang pitam plak) xde la 100% dud0k je, ade gak la tl0ng sket2. c(x Mcam2 prangai kan? haha! Haa! pasal sliding door tadik, bnde tu tersangkut. then, si Embu, dengan menggunakan 110% kuase Lembu die, tolak! haaa~ smpai tercabut sliding door tuh. wahahah!! di sebab kan tuh, 1 taman leh dengar gelak ketawe penghuni rumah Teo Hock Chai. adoila korang. suke la wat bnde bukan2. haih! Siap kemas umh k0l 12.30AM. Mndi, n td0w! Leteh ohhhh!!






(besok nye. plastik tuh, sarapan pagi!)



*penat + pening pale = tidow tak igt dunie. hahahha!! penat ouh. what did u expect?! adoila. even though ak tak buat kje byk, gelak je da mmbzir tnge byk dah. haha!! mlm pas siap kms umh tuh, paw kua mkn. k0l 1.30AM die kua mkn. blik x taw k0l bpe, sebab ak da td0w. heh. so, bes0k final! anyway korang, wahyu kemas rumah da smpai, wahyu study? bile lagik. baek korang study, kalo x, 3 WORD! haha!! pape pon, STUDY! c)x

6 comments:

mvp_dina13 said...

TEPI SKET!!!

hhahahahahaaa....
terbaeeekkkk la cik embu oi~

jap!
apsal teo hock chai???

16-EiGht-46 said...

haha. embu tuh mmg, gile. lol. ehh? sebab, nme tuan rumah nie nme die Teo Hock Chai. So, kami yg mnywa ni.. kami gelarkan la kami keluarge teo hock chai. hahaha!! tak taw nk letak nme keluarge kami ape. ;p

mvp_dina13 said...

TEPI SKET!!!

owhhh...
pas ni korang jd Teo Hock Chai's junior lah ye...

ngeengggeeeeeeeeeeeeee........

16-EiGht-46 said...

npe junior plak? kami lgi stahun je kt c2.

mvp_dina13 said...

TEPI SKET!!

ahhh.. tak dulik!
yg pnting korang Teo Hcok Chai's Junior..
pas ni, ble dh junior korg yh dok rmh tu, korg blh jdk senior plak!
syabas & Tahniah d ucapkan!

16-EiGht-46 said...

hahahhaa. leh plak ke camtuh?? ko ni suke suki je dna en?? ish3~ c(x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...