Tuesday, June 7, 2011

Miss yang GAY! HAHA! XD

So, on the June 4th, 2011, my classmate and I melarikan diri pergi ke selatan Malaysia. Ya, mana lagi kalau bukan Johor! Kami pergi melarikan diri kesane untuk 2 hari. Oh, bertujuan tau. Ingat suke suke? Pergi ke Pontian, Johor untuk meraikan majlis pertunangan lecturer kesayangan kami, Miss Suzi Iryanti Fadilah. (oh, its should be Madam next time. Hehe) Akhirnya, engaged jugak miss nie. Belajar tinggi sangat. Sampai tak pikir langsung nak bertunang & kahwin. haiyo. apa la miss. Takpa, lepas kahwin, sambung PhD aa. Lepas PhD, buat rumah atas laut. Senang. Ke cane? HAHA. XD oh yea, for your information, she's the one who thought us Programming & Networking. Oh, plus, all the GAY words. HAHA! miss~ miss~ :p OK, here some picture. This engagement ceremony is suppose to be private, so.. here just a little picture that I can share with you guys. :)




OK, thats all the picture i can share with you guys. haha, private remember?? XD so, lepas tuh, dalam pukul 4PM, gerak naik ke Pasir Gudang, Johor pulak. Berehat rumah pakcik seudara saya di sana. (aww, ayat skema!) OK, malam tu, pergi ke Danga Bay berjumpa dengan gay partner. ohh, more likely a brother to me. Lepak la dengan mereka (dia bawak segerombolan kawan2 dia. 5 orang. Ramai kan?) sampai pukul 11.55PM. Selepas makan KFC, kami pun balik rumah. Balik rumah, tidur pukul 3AM gak. -.-" kami banyak membuat pusingan U di Johor. Kalau nak di kirakan, hampir 20kali juga. Korang pernah ke? hAa, tak kan? kami special case. :p So, the next day, patut pergi rumah membe Nou Ain sebab membe dia kahwin. Di sebabkan jauh, dan memikirkan Azlan ada final paper Matematik 5 besok nya, kami pun gerak balik. Sampai rumah di Melaka jam 5PM. Oh, heaven. Thank you JB for such a great memory that you have given us. XD anyhow, i do enjoy the trip. How about you guys? :)





Oh by the way, Happy Bornday to my Beloved Gay Partner. HAHA. Have a blast and blissful 18 years old, brother. (although you got sick that night, nah. no you dont. right? HAHA) So, again, have a happy life with you love ones! :)



*gambar mase berjimba malam tuh takde. sebab, bila bawak camera, kene perli + marah. hek eleh.. kan dah takda gambar. ceh. padan muka. lepas ni, kalau kene perli, kene bawak jugak. snap sampai baterry kamera habis. hehe. XD last but not least, i really love you guys. thanks kat lan sebab bawak kereta sorang sampai ke Johor sana. Thanks jugak kat miss sebab bagi makan best best. Satay OWN! Hehe. Pada pakcik saya yang berada di pasir gudang, Johor, TRIMA KASIH BANYAK sebab bagi tumpang tidur satu malam kt sane. hehe (abes kantoi perihal aku kat classmate. adoila pakcik..) Pada Classmate jugak, korang memang gempak. Pada Adibah, sorry lah. Kalau aku tau nak jadi macam nie, dulu lagi aku dah ambil lesen kereta. Sorry sorry. Thanks pada my Gay partner and his fellow friends sebab jadi tourist guide masa dekat Johor. Even though, not so much of help pon, nak gak thanks. heh. overall, yeah. I do enjoy my time being there. Thumbs up! :)



2 comments:

mvp_dina13 said...

TEPI SKET!!!

oit! mmg pemlas ambk lesen!

Mr. Z said...

err.. hahaa, diam aa kau. XD nanti aku amek la lesen. hehe. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...