Tuesday, June 14, 2011

Mari mari membeli!!

Ha, siapa rasa nak cupcake ke, kek ke, ape ape lah makanan yang manis yang boleh dibakar tuh. Mari lah jenguk2 blog ni (blog lecturer saya). Oh, ex lecturer. :) Kalau nak tempah apa2, p sini na? hehe. MAKAN KENYANG2! HAHA best best. sebab, lecturer ni selalu je belanja kami cheese tart, cheese cake. wah! heaven. :P Terima kasih puan! ehh, lari topik. XD



(Some of them..)
Niza Homemade Bakery


*hehe, tuh lah dia ye kawan kawan. kalau korang nak kahwin ke, nak tunang ke, kenduri ke, tempah la. harga boleh kautim! lol, suka hati aku je. hahahaha, harga bincang sendiri aa ngan puan. aku pulak. XD this is at least I can do for her. harap2 lah subject killer programming tuh aku dapat bagi puan 4.00. :) InshaAllah. AMIN! Hehe.


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...