Wednesday, June 29, 2011

Reunion. Depan rumah?! HAA?!


Sudah 6 tahun (melampau sangat kot? takpe, korang iye kan aje lah) aku meninggalkan blog ini. Sampai kan, bukan sahaja sawang, hampir tumbuh cendawan sudah blog nie. kesian blog nie. nak kena tutup ke ape? uih! bahaya. tidak tidak. XD ape ape pun, sini ade crita sket. ari tuh, (Jun 25th, 2011), Sekolah Kebangsaan Seri Kelana (SKSK) telah membuat reunion kali ke 4! Tahniah! (aku join 2 je. Hehe). Bincang punya bincang, borak punya borak, meeting punya meeting, venue telah dipilih. Tempat nye adalah..... jeng jeng jenngggggg... DEPAN RUMAH! err.. depan rumah aku. like WHAT THEEEEE?!! lol. jadah kah? depan rumah aku? ape la korang. alasan depa, depan rumah aku luas, ade padang, sedang nak main kejar2. HAHA takpa la, ikut lah. asalkan korang bahagia di telan zaman (err.. ngarut) Hari sabtu, pukul 8PM. OK, tunggu punya tunggu punya tunggu.. teka pukul berapa diorang sampai? pukul 8.10PM! LAMBAT 10 minit! tu pun baru 3 orang. yang lain lambat 30 minit! yang sesat nak ke jalan Jelebu pun ada. HAHA apa la, senang je kot nk cari rumah aku. XD Di pendek kan cerita (malas nak taip panjang2, sebab malas. :P) hidupkan bara api sampai pukul 10PM, makan makan makan, borak borak borak, gelak gelak gelak, lari lari lari (ok ni tipu), sampai pukul 11.30PM. Siap semua, kemas kemas kemas sampai depan rumah aku tuh, berkilat! LICIN macam kepala harith iskandar. (err.. kene sinaran matahari, silau wo!) Sampai ma puji, "Bersih betul kawan2 kau kemas, lagi bersih dari sebelum korang pakai tadi haa.." wah! Ingat senang ke nak ma puji? OK, kemas kemas kemas, peluk peluk peluk, nangis nangis nangis (OK, ni pun tipu jugak), selesai semua nya pukul 1AM. aku terus masuk tidur. MUAHAHA! PENATTTT!! (macam lah buat banyak keje. lalala~ :P)






*wah! seronokk wo. korang ade? takde kan? jangan jeles sangat. pada kawan2 sekolah rendah yang tak join tu, takpa. nanti diorang buat lagi. diorang ni memang suka reunion reunion nie. tak sempat nak rindu, ade je lah reunion mana2. tuh, dengar kata nak buat masa bulan puasa nanti. time raya, confirm dah pergi berhijrah dari satu rumah ke satu rumah. haa! wajib. :D pape pun, best best best. walaupun ayam macam buntut kuali, tapi sedap jugak ape. korang ape tau. hahaha. anyway, i do have fun. do you? :)


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...