Tuesday, August 30, 2011

First Eid 2011

Sebelom apa apa...

Salam AidilFitri!
Maaf Zahir & Batin!!

Kosong kosong aa kawan. :)


No long post. Picture will do the talk. Maybe with some description. XD (click on the image to enlarge. takkan tu pun nak ajar kot? haha. :p)



(one big happy family at kampung. xD)
PS: don't ask me why i'm in black this year. =.=



(kiri: kampung ku. :D)
(kanan: excited raya. fuyooo~)




(kiri: kesian, tersisih, warne baju laen.. tamo nanges. haha)
(kanan: gambar curi. haa, ape bikin aa! XD)




(ni baru 4 family. lagi 5 raya kampung lagi satu. heh. :D)



(kiri: kanan tuh bodyguard poyo gile. tgok muke die. =.=)
(kanan: alolorh, sweet gile. haha. XD)




*dah. senang je tahun nie. tgok gambar je. tak yah nk bebel2 panjang macam tahun lepas. nk kene buat list mintak maaf lagi ke. tak payah la kot. bace yang lepas. same je gak tahun nie. mintak maaf bende same. kot? HAHA apa nak buat, asyik buat bende salah yang sama je. tu pasai la tiap tahun mintak maaf benda sama. tapi, tahun nie ade kawan2 baru. hmm, nanti la buat forgive list lagi macam tahun lepas. haha, takpe. nanti nanti. korang boleh je tunggu kot? haa, pape pon, ni gambar untuk first eid. lokasi, kampung pantai, seremban. dekat je kot dengan rumah, tak sampai 10minit. papepun, selamat berhari raya! (=


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...