Tuesday, September 27, 2011

Getting a little rusty here.



(gambar takda kene ngena ngan entry. xD)


Why is it so hard now? Just why?! adoi. masa dulu dulu, rasa macam best je buat. hari hari buat. best best best. senang je rasa. ada flow dia. ini.. =_= buat sikit, stuck. buat lagi, stuck lagi. oi! baru 3/4 bulan aku tinggal kan. apa? korang tanya APA?! PROGRAMMING! hahaha. aku dah lupe most of them. cis! tu la. lama sangat tinggal. macam ni la jadi nya. nasib baik la kita menggunakan huruf dalam kehidupan seharian, kalau tak, mesti aku lupa jugak macam bahasa programming nie. adoi. USELESS gile bila di bagi benda senang, tak dapat nak buat. I really need a day or two to learn this thing, again. with some help though. can't study this thing alone. kinda failed. hahaha. sebab, nanti tak tau, ntah siapa nak tanya, so.. BACK TO COLLEGE! xD puan puan, oo puan.. nanti saya datang kolej, ajar saya balik boleh? nanti sok saya ada gaji ribu ribu, juta juta, saya bayar untuk kelas tambahan nie. hehe. boleh eh boleh eh? :)


PS: Don't leave the thing you studied, in a long time. Learning process will never end. Soon, you'll forget if you stop learning. :)


*adoi. ha tu la. tinggal la lagi programming lame2. padan. lupe dah. haih! abis nk mintak kerja, kene buat program, lepas tu terkial2 tak tau. bodo ape ntah. penat je belajar dulu, skang lupe. ish ish ishhh. teruk kau nie. bukan kau lah, kau tu refer pada aku. ==" lepas ni, tiap minggu kena buat latihan programming ke ape? nanti lupa lagi. sheeshhh!


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...