Tuesday, September 27, 2011

Habis dah? Tak best nya!


Raya dah nak abis ke dah abis? tapi, ramai je lagi rumah2 aku tak pergi. ='( abis, aku nak pergi, tibe tibe takde rumah. lepas tuh, yang study lah, yang macam tak bagi pergi la. haih. macam2 lah. tak best la raya tahun nie. entah apa je lah. raya yang paling tak bernafsu kot? ada mood raya tu, lepas raya pertama, tapi.. bile jadi macam nie. rasa macam.. argh damn! ok.thats that. fullstops. booo! =_=



*entah apa2 je raya tahun nie. macam tak raya je lah. tak best. a day before raya, rasa tak de mood nak raya, then raya pertama smpai lima, excited jugak. then.. seterus2nya, hampeh betol! nak pergi, tak dapat. nak pergi, takda. nak pergi, macam tak bagi pergi. takpa la. aku paham. terima kasih sahabat. saya sayang anda. (=


4 comments:

Nur Azlan said...

saya raye 3 hari jerk awak .

Mr. Z said...

untung la kerja. duit kepuk2.

Nur Azlan said...

kepuk2 lah sangat ~ modified bilik sendiri . abis cam tuh jerk

Mr. Z said...

haa, ok la tuh. at least ade jugak duet. aku? cis! =="

PS: tgh update blog lagi. HAHA entry gay nie. tungguuu~ HAHAHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...