Sunday, October 23, 2011

Graduation.


.Pictures never lie.
(22.10.2011)


(ni la kami sekelas. izati takde. die lari pulak. xD)


(kiri: eh eh, macam konvo masa tadika pulak. :p)
(kanan: aww.. I LOVE BOTH OF YOU! <3)



(tengok kaki depa! nak sama tinggi punya pasal. xD)


(ehh, sayang, u konvo ke i konvo nie? HAHA)


(ni pak lebai rayyan dan dr. ar rayyan. alolorhh comel. xD)


*terima kasih pada semua semua yang ada masa hari graduation saya. haih. untung lah dah graduate. kate orang. kate aku, tak bes lah dah graduate, bile ntah lagi nk jumpe kawan2. ==" ape ape pon, special thank to my family, i love you lah! pada gay saya pun, i love you too lah! trimas sebab datang. eventhough.. haih! sorrryyyyyyyyyyyyyy!! haihhhh. pada kawan kawan, i love you toooooo lah. tapi, tak love sangat lah. sebab korang balik awal bebeno. tak sempat nak amek gmbar. ape la. nie je gmbar ade. gmbar dengan kawan2 tak byk. gmbar dgn family n gay aku banyak la. oho. in the nutshell, im a fresh graduate now. :) carik kerja la for a year. then smbung belajar. tata titi tutu.


Saturday, October 1, 2011

Kerja? Bosan seh!



(ini tipu. aku before, sama je dengan after. haha)


kerja. kerja. kerja. bosan bosan bosan. haha. abis, bayangkan, duduk je. ngadap pesbuk sampai abis kerja. xD nak main game, takleh nk fokus sangat pulak. kejap lagi customer datang, terganggu hidup. eish. tak suka. kang aku moody tak pasal2 customer tu kene marah pulak nanti. hahaha. macam macam kes betol. sobar yo la. dulu kerja bersebab. sekarang kerja, dah tak ada sebab, jadi malasssss je. =_+" cuba bagi aku sebab, kenapa aku perlu kerja? tidak lebih dari 100 patah perkataan. xD nak kena cari sebab kerja balik nie. nak ambik mood bekerja balik. hehe. :)


*oh, aku in the meantime, kerja cc je pon. korang bayang kan la, bosan dia macam mane. hahaha. ni skang tengah cari kerja lain. tapi tu la. kos aku amek dulu, lubang kerja semua jaoh2. mane ade area tempat aku nie. tu pasal macam malas2 jugak. kena ade solid reason kenapa aku perlu kerja, baru aku ade feeling nak kerja. kalau tak, jangan harap la. malas tak terkata. hahaha. ni pun kat tempat kerja la nie. sempat je update blog. tengok tengok? ahahaha. XD


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...