Graduation.


.Pictures never lie.
(22.10.2011)


(ni la kami sekelas. izati takde. die lari pulak. xD)


(kiri: eh eh, macam konvo masa tadika pulak. :p)
(kanan: aww.. I LOVE BOTH OF YOU! <3)



(tengok kaki depa! nak sama tinggi punya pasal. xD)


(ehh, sayang, u konvo ke i konvo nie? HAHA)


(ni pak lebai rayyan dan dr. ar rayyan. alolorhh comel. xD)


*terima kasih pada semua semua yang ada masa hari graduation saya. haih. untung lah dah graduate. kate orang. kate aku, tak bes lah dah graduate, bile ntah lagi nk jumpe kawan2. ==" ape ape pon, special thank to my family, i love you lah! pada gay saya pun, i love you too lah! trimas sebab datang. eventhough.. haih! sorrryyyyyyyyyyyyyy!! haihhhh. pada kawan kawan, i love you toooooo lah. tapi, tak love sangat lah. sebab korang balik awal bebeno. tak sempat nak amek gmbar. ape la. nie je gmbar ade. gmbar dengan kawan2 tak byk. gmbar dgn family n gay aku banyak la. oho. in the nutshell, im a fresh graduate now. :) carik kerja la for a year. then smbung belajar. tata titi tutu.


4 comments:

ZiErWa zAiNaL said...

zizi...lme x singgh blog kamu..da grad..best eyh..tahniah ye....(jeles tgk da grad awal..)hehe

Mr. Z said...

ala, diploma je pon aku. huhu. btw, thanks weh. :D

ZiErWa zAiNaL said...

dip pun?kene berbangga la..hehe..sekurg2nye da berjaya lepas kn?=)

Mr. Z said...

haa! tu la pasal. huhu. nk smbung degree, tak lepas pulak. tggu tahun depan la jawab nyaa. huhu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

INSTAGRAM FEED

@alazieze