Saturday, October 1, 2011

Kerja? Bosan seh!



(ini tipu. aku before, sama je dengan after. haha)


kerja. kerja. kerja. bosan bosan bosan. haha. abis, bayangkan, duduk je. ngadap pesbuk sampai abis kerja. xD nak main game, takleh nk fokus sangat pulak. kejap lagi customer datang, terganggu hidup. eish. tak suka. kang aku moody tak pasal2 customer tu kene marah pulak nanti. hahaha. macam macam kes betol. sobar yo la. dulu kerja bersebab. sekarang kerja, dah tak ada sebab, jadi malasssss je. =_+" cuba bagi aku sebab, kenapa aku perlu kerja? tidak lebih dari 100 patah perkataan. xD nak kena cari sebab kerja balik nie. nak ambik mood bekerja balik. hehe. :)


*oh, aku in the meantime, kerja cc je pon. korang bayang kan la, bosan dia macam mane. hahaha. ni skang tengah cari kerja lain. tapi tu la. kos aku amek dulu, lubang kerja semua jaoh2. mane ade area tempat aku nie. tu pasal macam malas2 jugak. kena ade solid reason kenapa aku perlu kerja, baru aku ade feeling nak kerja. kalau tak, jangan harap la. malas tak terkata. hahaha. ni pun kat tempat kerja la nie. sempat je update blog. tengok tengok? ahahaha. XD


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...