Tuesday, November 1, 2011

PC dah OK! Plus, Interview?


Yay! PC dah baik. Err, benda ni macam dah basi je, sebab dah lebih kurang 2minggu PC ni baik, baru aku update. HAHA anyway, PC dah ok, dok ngadap PC je la. Dulu lappy rosak, mati2 aku ingat HDD aku yang kong. Rupanya, motherboard yang rosak. Ahha! Memang lappy tu. Nasib baik HDD tak rosak. Gambar banyak kot dalam tu. HOTAK LAH! sayang sehh! Lagi lagi gambar... *tutt* *tutt* Rahsia! xD Takpa, aku dah gunakan untuk tujuan lain sekarang lappy tuh.. ALAS KAKI MEJA! Haa. Ehh, ok la tu. At least dia masih boleh di gunakan, tapi untuk tujuan lain la. (ok aku tipu. lappy tu ada dalam lappy. ahh, i love u lappy! xD) Tapi kan.. PC nie satu la masalahnya, takleh di bawa kemana2. Takkan nak angkut PC ni ke mane2. Haih! Tu yang kurang best nye tu. Tapi performance, PC memang SUGOII (awesome). Tapi tu la.. haih. Kan aku cuti rehat goyang kaki setahun dekat rumah. So, no biggie kot? Memang tak kan kemana.. kot? adeh. Hari tu mintak jugak kerja. Main dok click2 dekat JobStreet je la tapi. Kan sekarang zaman IT. Lebih mudah dan efficient. Haa, di pendek kan cerita, dapat la pergi interview. Interview.. aa, interview. And this is my first time im going for an interview. I'm dead. DEAD! Habis, masa apply kerja assistant CC, takde pun kene interview ape bagai.


(maybe I should try this method. As IM SUPER BAD in singing. xD)


HAHA biasa la, bila bende tu first time, gemuruh dia semacam. Macam masa first masuk tadika, sekolah rendah, sekolah menengah and kolej dulu. Takot jeee. Tapi, lepas dapat kawan, ok la kot. Tapi nie.. eishh! Takot takot je. ah, put that aside lah. Interview je pun, bukan nye nak pergi bunuh diri. Ohoooho. (cakap besar) Ahhaa, tu je nak cerita. Bye Seremban. See you in 3days. Jangan tanya aku nak pergi mana & apply kerja apa! Nanti aku dah dapat, baru aku bagi tau. Haha. Kok la dapat, doakan saya dapat kerja tu ye kawan2! Nanti saya dapat gaji, boleh belanja kawan2 makan. Heh heh. :p


*takot sebenarnya nak pergi nie. Hmm. Tapi apa nak buat, poie yo lah. Rasa2nya, company tu tak makan orang comel macam aku kot? Buat kawaii faces, nanti ok la tu. Dapat insyaAllah. HAHA ok merapu. Ding dong, sila abaikan 2 barisan di atas. Terima kasih. Hee. Oh! Password semua aku dah tukar! yoshhh! DIAM KAU! Muahaha. Dah, kau takde point nak drop aku lagi. La la laaa~ xD semua pass dah tukar. Tapi tu la masalahnya, kadang2 aku terlupa aku tukar pass, asik masok kan pass lame, error. Takpe, mula2 kan, biasa la. lame2 nanti, biasa la. Haha. Ok dah. tata. nak tengok One Piece. BARU EPISODE 400!! Ade lagi 100+ episode nak marathon. See ya when I see ya! dAa~ :D


_______________________________________
seriously, i miss you.
________________________________________

3 comments:

ZiErWa zAiNaL said...

zizi...kalau motherboard rosak..dokumen2 yg ade dlm lptop ilang x?lappy ak ni da mcm tinggal nyawa2 ikan la..ak pun x thu npe..huhu..syg btul lappy ni..berjasa msa dip..

Mr. Z said...

tak la. motherboard takde kene mengena dengan dokumen. HDD yang simpan data, mobo run kan aje. kalau HDD ok, ok la even mobo rosak. xD

ZiErWa zAiNaL said...

hoho..thanx la ea..lappy ak buat hal la pulak..duit2..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...