Sunday, December 18, 2011

Korang ada? =p




Konvokesyen Dinner.


Saya konvokesyen, 2 kali. Korang ada? Jangan nak jealous sgt la ye? Sebab kami ni pon program francais. Memang la konvo sampai 2 kali. 1 dekat UTM hari tu, 1 lagi dekat Melaka. Kat UTM on the 22/10/2011 tak silap. Ke 21 entah. Dekat Melaka hari tu, 15/12/2011. Dipendekkan cerita, masa dekat Johor tu, family yang tercinta dan paling di sayangi in this whole wide world datang. Mesti la kan, tak datang, aku touching 6 tahun pindah pergi.. umm.. THAILAND! lol. put that aside please, merepek. Then, yang best nye, gay aku pun datang. alorhh.. so sweet. Sayang kau laaaa gay! xD OK OK, tu dekat Johor, then dekat Melaka pulak, takda siapa datang. err.. Abah pergi Indon, kerja. Mama kene jaga nenek dekat rumah, Siblings, ok.. working. Clearly, I can't do anything about it, just sit back, relax and follow the flow that none of my family will come. Oh! luckily, AYAH ADA! Kira family jugak ape! oh, ehem.. ayu pun. haha. xD Masa dekat Melaka, ayah and future wife datang. Oh, bahagia rasa. Kan best, kalau semua ada. Tapi, like that gonna happen? haha, nah. i don't think so. So, in the nutshell, 2 2 konvo ada orang datang. So, tamak tamak jugak, tapi rasa bahagia lah. Sebab all of my beloved can attend to my konvokesyen. Luckily i have 2 konvo's. heh. OK, tu je. Bye! :p


*saja mengada nak update pasal konvo lagi 1 tu. tapi, mcam malas2 je nk taip panjang. gambar pun.. umm. malas nak upload. MALAS! sukeatila! tak tengok ke nama blog ape? ohoho. aku selit kan la jugak 1 gambar. kang touching pulak lari thailand. lol. haa! ok dah. bye. malas online lame2. habis kan duit! eish eish eishh.. simpan duit untuk masa hadapan ye kawan kawan. err.. tibe tibe. ==" ok tata.


4 comments:

ZiErWa zAiNaL said...

jeles i...haha...mne adil weh...hehe

zahirahharyati said...

buweeeekkk tak jelez ponn!

Mr. Z said...

@zierwa tak yah la jeles. tak best pon. err.. kalau case aku, special. best la. haha. xD

Mr. Z said...

@zara hee. best zara. lagi2 ur beloved datang. aww.. so sweet. xD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...