Thursday, January 19, 2012

Berkurun.


Selamat kembali Encik Azieze.

*monolog dalaman*



(gambar yang langsung takda kene mengena dengan entry)
(aku tak tau kenapa aku ambik gambar nie. panda barangkali?)



Hotak la! lame gile tak update blog. haha, bukan tak nak update, tak tau nak update ape pun actually. Tengok je la 4/5 entry before. kan macam mengarut, gay gay semua kan. eeii, mengarut. Tu la, takda idea nak update, tapi nak update jugak, tu la jadi nya. nonsense post. shesshh! =__= anyhow, disebabkan lame sgt tak bukak blog nie. aku sampai lupa password blog. HAHA then, baru aku perasan, chatbox sebelah kanan ni tak leh nak gune (memang sengaje nak suruh aku remove la tu!). haih. nanti nanti la update balik blog nie. Malas nak update sekarang. tunggu la dapat wahyu, baru update. Uish! banyak jer nyer cerita pun sebenarnya adoi. dapat kawan baru, keluar dating dengan gay, pergi jalan sini, jalan sana. dating dengan gay lagi. movies, musibah yang menimpa diri, dating dengan gay lagi. eh, berapa kali dating? err.. either way, mana ada masa sekarang nak tengok2 blog nie. BUSY oi! (kalau korang percaya, bagus. Kalau tak percaya, SILA PERCAYA!) OK dah dah! busy busy. nak tidur nie! (sekarang jam tepat pukul 9PM) OK dah Bye!



*aku tak tau lah. seriously takde idea nak update apa. HAHA nak update pasal life eh? OK OK. nanti aku update balik pasal personal life. eh, whats the purpose of blog if it isnt for public reading. kan? kalau ada, tak update, serupa tak payah ada. dah boleh bawak delete dah. privacy privacy! yohoho. ok dah dah. nak tidur nie! eishh, asyik tidur awal je sekarang. =__= bosan betol tidur awal. dah kembali pada zaman dolu dolu pulak. tidur awal. heh. ok dah, tata titi tutu. :D


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...