Tuesday, February 21, 2012

Setelah setahun.


Setelah setahun ku menunggu, tiba jua masa yang di nanti nanti kan. MISS NAK KAHWIN! HAHAHA! eh miss, dah nak kawin dah? rasa baru semalam miss tunang. heh. tahniah miss. tapi, sorry sgt2 tak dapat nak datang masa akad tu. Saya sampai lambat sikit. dah cerita kan kenapa? so, malas nk cerita lagi sini. penat nak taip. xD





ni kad sampai through postbox. jaoh tuuu! dari penang. peewit. tu tgok cop atas tu. err.. haiya. miss, brape lame kenal nie? 3hari eh? ape ni eja nama saya salah. tacing 18 hari. takmo ah datang. salah bagi kad jemputan nie. haihhh. nasib baik la saya ni baik orang nya, saya datang jugak. HAHA looking forward for your wedding day miss! :D




*gile wo! lame ni tunggu. dulu dulu masa die bertunang tu. ni la orang die. jap jap, ni ha link post lame -> Miss yang GAY! HAHA! xD haha, sorry la miss. tajok tu memang paling suitable dengan miss punya trademark. eh miss, ingat, selagi saya tak sampai batu pahat, jgn bukak baju akad tu. tunggu saya smpai dulu, baru tukar baju lain. xD


Saturday, February 18, 2012

Someone to talk to.






I just need to talk to someone about something.
OK, maybe not someone, somemany. err.. more than 1 people.
First, yes my family.
Then you.
After that, ayah.
Next, gay.
End, friends.
Oh, and my gay lecturer.


Thursday, February 9, 2012

Wedding ding dingg!





Tak sangka, dah bernikah, dapat isteri yang sah dah membe aku sorang nie. Haih. habis dah zaman bujang kau weh? awal lagi, baru 22. lets have some fun! lol. ok, takpe. kau jodoh awal. apa nak buat, deal with it. anyhow, tahniah kawan. dah bergelar suami kau. aku? lambat lagi. Tunggu die ni dapat anak 5/6, baru aku kawin. Diorang kawin awal, kompem productive punya! xD aku tak sempat nak tengok die ni pakai wedding dress. sebab aku sampai lambat sebab.. ada la hal tertentu. sorry oi. aku teringin gile nak tengok kau akad kat pahang. tapi.. haih! serious, rasa rugi gila. haihh. tapi apa kan daya, ku tempuh jua. err, ok mengarut. eh, OI ZAKI! KAU DAH PUTIH! UNBELIEVABLE!! dulu aku panggil kau buntut kuali kan weh, sebab kau hitam legam. HAHAHA alolorh, comel nye zaki bila dah putih. xD oh, one more thing, tahniah jugak sebab berjaya menjadi gemok. perut kau paling mahal la ki! HAHAHA by the way, ni ha gambar wedding depa, aku curik dari album si Hanim Abu Zarin nie. Tapi malangnya, gambar pengatin tak banyak, gambar diorang je melampuh2. mendeeeee entah. =___= either way, tengok la dua kerat gambar nie ha.




till then, have an awesome marriage ahead of you.
argument is often happen for a better understanding in life
between the two of you.

good luck in what ever you guys do,
and always always remember,
what ever you do, always,
trust on each other.
that's the main point in relation.
and, till ONLY death separate you guys apart.


ok, gay lahanat ayat nie! HAHA xD




*apa-apa pun, tahniah ye encik zaki akmal dan pasangan shida (aku tak tau nama penuh kau syidah oii. haha). pasti kan dapat anak 5/6 seperti yang aku cakap kat korang hari tu, baru aku kawin. kalau tak.. tak kawin la aku. adoi. ki, kau kan productive, ke cane? HAHA apa apa pon, pada nashruddin, jangan sedih ye. zaki tu dah jadi suami orang. kau jgn nak depressed sgt lepas nie tak dapat nak manje2 dengan zaki. HAHA ok, joking. marah shida kang. xD pape pon, ki, sorry datang lambat + tak bawak hadiah kau. nanti la aku pos hadiah tu. tunggu aku ada duit siket nak post. POSTAGE MAHAL! hahahaha. ok, tata. wish you a happy and have a bless life from HIM. Amin!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...