Tuesday, February 21, 2012

Setelah setahun.


Setelah setahun ku menunggu, tiba jua masa yang di nanti nanti kan. MISS NAK KAHWIN! HAHAHA! eh miss, dah nak kawin dah? rasa baru semalam miss tunang. heh. tahniah miss. tapi, sorry sgt2 tak dapat nak datang masa akad tu. Saya sampai lambat sikit. dah cerita kan kenapa? so, malas nk cerita lagi sini. penat nak taip. xD





ni kad sampai through postbox. jaoh tuuu! dari penang. peewit. tu tgok cop atas tu. err.. haiya. miss, brape lame kenal nie? 3hari eh? ape ni eja nama saya salah. tacing 18 hari. takmo ah datang. salah bagi kad jemputan nie. haihhh. nasib baik la saya ni baik orang nya, saya datang jugak. HAHA looking forward for your wedding day miss! :D




*gile wo! lame ni tunggu. dulu dulu masa die bertunang tu. ni la orang die. jap jap, ni ha link post lame -> Miss yang GAY! HAHA! xD haha, sorry la miss. tajok tu memang paling suitable dengan miss punya trademark. eh miss, ingat, selagi saya tak sampai batu pahat, jgn bukak baju akad tu. tunggu saya smpai dulu, baru tukar baju lain. xD


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...