Wednesday, September 28, 2011

Dah mula rindu ngan depa.





Tajuk entry nak gay. xD tapi, ada betol nya tuh. haha. tak tau la kenapa, rindu pulak rasanya. awww.. geli geli. ==" ah kesah ape. hahaha. dah 3 tahun gile gile, tiba2, abis. err.. ni dah 3/4 bulan dah separated. 2 dah masuk U. diba ngan nou. 2 dah kerja kumpul duit kawin kot. lan dengan yana. 2 lagi penanam anggur berjaya. aku dengan zaty. lagi sorang, hilang tanpa khabar berita. cis! dia memang selalu hilang. bila nak dekat exam, baru lah datang rumah sewa aku, dok study same. kalau takde exam, jangan harap la dia nak datang jenguk2 aku dekat rumah sewa aku tuh. LOL. dah macam apa ntah. haih. ok dah. rindu. weh, jom buat reunion? haha. nak kena tunggu bulan 3 gak ke? kena jugak tunggu wedding? haih! lame tu. nanti masa konvo, jalan2 jom. LAN! BAWAK KERETA! hehe. :p oh ye, ni ada aku selitkan sekali gambar budak budak gila nie. :)



(kiri: tengok nou tuh, semangat amek gmbar sendiri. haha)
(kanan: tak sudah2 amek gmbar gigi die diba nie. eish3. :p)


(kiri: tak reti, nak pakai jugak. diba diba. :p)
(kanan: tengok nou tu! dari tadi, tak habis habis! HAHA)



(kiri: tak sudah sudah nou amek gmbar. rosak npon dia. xD)
(kanan: ni la si MIA tuh. hafizan. hilang tanpa kabar berita. ==")



(kelas batal, tunggu kelas lagi 2jam. haha)


(keluar makan pizza. malam nie. saje ngade ngade.)


(ni miss belaja. tu pakai baju merah tuh. mak tiri! haha)


(abis sem6. ape lagi oi, BERJIMBA! terima kasih MyVi lan. hoho)


PS: I really miss you guys, a lot!
sheesh. =="



*rugi pulak rasanya tak amek gambar banyak2 dulu. haihh. korang ade gambar2 lagi? mane yg aku takde tuh, meh bagi through email meh. tapi, rasa, dulu dok bluetooth2. ade dah kot semua? hmm. ==" dah, tu je. saje bosan, update la blog. penat dah update. dulu tak update2. busy la. kunun nya. dah sekarang banyak masa, sehari update 3/4 entry. mati. lepas nie blog pon ade limit, entry limit macam twitter. padan. hahaha. kawan kawan, jumpa masa konvo nanti ye. :)


2 comments:

diba.. said...

gewdiks taw nk rindu2..
haha.. nt konvo jumpe laa.. gg bwak camera besaq ko.. amik gmbar ak byk2.. ok.. :)

Mr. Z said...

haha, bukan slalo nk rindu2 korang. mase ni la nk rindu. xD

err.. amek gmbar kau? ==" tak nak ah. nanti rosak. hahaha. :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...