Thursday, September 29, 2011

Missing you too.


HAHAHA abis semua aku nak rindu. padahal ari tuh aku rindu sorang je. lepas tu, habis terfikir semua, dah dok rindu semua pulak. cis! orang pertama yang aku rindu tu la salah! kenapa suruh aku rindu kau, tengok, semua terbabit sekali. kejam kau nie KEJAM! (berdialog sendiri). Ramai gak ye kawan kawan, orang yang saya rindu. Biasa lah, sejak2 dah balik ke kampung halaman, rumah tercinta di Seremban ni, orang2 yang saya rindu, mesti la orang2 dekat area Melaka sane (tempat lain pon ade! malas cite). Rindu, tapi malas nak naik melaka. sebab.... ntah. malas. HAHA biasa la, malas dengan aku macam isi dengan kuku, tak boleh di pisahkan. siapa kenal aku? angkat tangan! ya! awak, betol kan saya pemalas? *angguk2*. (berdialog sendiri lagi). OK dah. ni meh tengok siapa/apa meh. mari mari.. :p




(kiri: fauzee. nama mnja, pau.)

pau oo pau. kau asal aku datang, kau tido. asal aku datang, kau ada kelas. asal aku datang, kau takde umah. mendeee. ==" abis aku datang masa kau tidur tu, dok maen perot kau je. hahaha. tu pun bangun nak tak nak. cis. sabo je la. pau, kau emo lagi ke main game? xD nanti aku datang, kau tidur lagi, aku tepuk kuat2 perut kau. err, xnak ah. cancel. nanti kene damn lagi. =="

(kanan: helmi. nama mnja, embu. xD)
embu! kau MIA seh! kau kol sebab nak mintak tolong je. ==" ke mana kau? masih di rumah kau yang takda life tu? lol. xD ape la. orang ajak g melaka, taknak. err, tak de respon. ha, duduk la kau kat situ. oh, embu ni, gay aku dulu dekat kolej. hahaha. skang tak dah. die MIA. mendeeee. aku ada gay baru. padan. HAHA



(tengok tengok! semua lecturer aku perempuan!)

haihh. puan puan, cik cik sekalian (eleh, cik pun nak jadi puan dah. :p), terima kasih ajar saya dulu. tapi camtu gak saya, hahaha. dulu slalu je tak siap assignment, baik je semua lecturer nie. serious, baek gile! kadang2 tu tak macam lecturer rasa, macam kawan2 je. dok borak2 dalam kelas, crita pasal jodoh, bile nak kene carik pakwe makwe semua, tazkirah pagi la. haih. macam2. seronok je. kelas pun tak ngantuk. hehe. sayang semua! rindu rindu. nanti saya datang balik. nak belajar programming balik nie. HAHAHA xD




ini ayah. ayah gemok. hahaha. ayah makin gemok dan makin tak terkawal sekarang. sejak sejak... haaa. tu la. haha. ntah la. takde orang jage dah nie. kene mintak tlong lecturer tengok2 kan ayah nie. die dah kurang betol lately (HAHA). ==" haih! ayah ayah. prangai~ (kalau ayah bace nie, mati aku. xD)



(kiri: tart puan niza! puan, rindu tart puan nie. ==")
(kanan: oi buruk! rindu kau. ari tu aku datang, kau dah kurus. +_+)



*budak budak rumah aku tak mentioned. budak budak satu batch yang rapat aku tak mentioned. budak budak yang.. argh! ramai. ==" ramai je lagi aku tak mentioned sini. berjela nanti entry. malas. hahaha. pada korang2. aku takde gmbar korang actually. tu sebab aku tak mentioned. kalau ade gmbar, ade je aku mentioned korang kat sini. rugi betol tak amek gmbar byk2. haih. lepas nie, kene amek gmbar banyakkkkk banyakkkkk!! hahahaha. cakap je lebih. buat nye idak pun. hehe. stendedddd. :p


1 comments:

emy said...

hahaha :D.tacing lak kau.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...