Sunday, July 29, 2012

Hai. I'm still breathing.

Hai, saya masih hidup. Blog ni je dah mati. Sebab? Tak tahu. Mungkin sebab saya terlampau la sangat busy sampaikan takda masa langsung nak jenguk blog sendiri. Apa gila entah. LAMA GILE TAK ON BLOG! Heh. Ingat nak stop dulu lah blog ni. Penat lah nak taip panjang2. Malas dah rasa. But then, you can still find me via Twitter. Right now, most of my time will be spent there. So, blue bird anyone? XD




*if any of you require my assistant, please contact me via twitter. LOL! apa lahanat ayat ni entah. xD by the way, selamat berpuasa to all muslim that exist in earth! in the meantime, find me on twitter. i will be back here in blogspot.. eventually. ;)


Tuesday, February 21, 2012

Setelah setahun.


Setelah setahun ku menunggu, tiba jua masa yang di nanti nanti kan. MISS NAK KAHWIN! HAHAHA! eh miss, dah nak kawin dah? rasa baru semalam miss tunang. heh. tahniah miss. tapi, sorry sgt2 tak dapat nak datang masa akad tu. Saya sampai lambat sikit. dah cerita kan kenapa? so, malas nk cerita lagi sini. penat nak taip. xD





ni kad sampai through postbox. jaoh tuuu! dari penang. peewit. tu tgok cop atas tu. err.. haiya. miss, brape lame kenal nie? 3hari eh? ape ni eja nama saya salah. tacing 18 hari. takmo ah datang. salah bagi kad jemputan nie. haihhh. nasib baik la saya ni baik orang nya, saya datang jugak. HAHA looking forward for your wedding day miss! :D




*gile wo! lame ni tunggu. dulu dulu masa die bertunang tu. ni la orang die. jap jap, ni ha link post lame -> Miss yang GAY! HAHA! xD haha, sorry la miss. tajok tu memang paling suitable dengan miss punya trademark. eh miss, ingat, selagi saya tak sampai batu pahat, jgn bukak baju akad tu. tunggu saya smpai dulu, baru tukar baju lain. xD


Saturday, February 18, 2012

Someone to talk to.






I just need to talk to someone about something.
OK, maybe not someone, somemany. err.. more than 1 people.
First, yes my family.
Then you.
After that, ayah.
Next, gay.
End, friends.
Oh, and my gay lecturer.


Thursday, February 9, 2012

Wedding ding dingg!





Tak sangka, dah bernikah, dapat isteri yang sah dah membe aku sorang nie. Haih. habis dah zaman bujang kau weh? awal lagi, baru 22. lets have some fun! lol. ok, takpe. kau jodoh awal. apa nak buat, deal with it. anyhow, tahniah kawan. dah bergelar suami kau. aku? lambat lagi. Tunggu die ni dapat anak 5/6, baru aku kawin. Diorang kawin awal, kompem productive punya! xD aku tak sempat nak tengok die ni pakai wedding dress. sebab aku sampai lambat sebab.. ada la hal tertentu. sorry oi. aku teringin gile nak tengok kau akad kat pahang. tapi.. haih! serious, rasa rugi gila. haihh. tapi apa kan daya, ku tempuh jua. err, ok mengarut. eh, OI ZAKI! KAU DAH PUTIH! UNBELIEVABLE!! dulu aku panggil kau buntut kuali kan weh, sebab kau hitam legam. HAHAHA alolorh, comel nye zaki bila dah putih. xD oh, one more thing, tahniah jugak sebab berjaya menjadi gemok. perut kau paling mahal la ki! HAHAHA by the way, ni ha gambar wedding depa, aku curik dari album si Hanim Abu Zarin nie. Tapi malangnya, gambar pengatin tak banyak, gambar diorang je melampuh2. mendeeeee entah. =___= either way, tengok la dua kerat gambar nie ha.




till then, have an awesome marriage ahead of you.
argument is often happen for a better understanding in life
between the two of you.

good luck in what ever you guys do,
and always always remember,
what ever you do, always,
trust on each other.
that's the main point in relation.
and, till ONLY death separate you guys apart.


ok, gay lahanat ayat nie! HAHA xD




*apa-apa pun, tahniah ye encik zaki akmal dan pasangan shida (aku tak tau nama penuh kau syidah oii. haha). pasti kan dapat anak 5/6 seperti yang aku cakap kat korang hari tu, baru aku kawin. kalau tak.. tak kawin la aku. adoi. ki, kau kan productive, ke cane? HAHA apa apa pon, pada nashruddin, jangan sedih ye. zaki tu dah jadi suami orang. kau jgn nak depressed sgt lepas nie tak dapat nak manje2 dengan zaki. HAHA ok, joking. marah shida kang. xD pape pon, ki, sorry datang lambat + tak bawak hadiah kau. nanti la aku pos hadiah tu. tunggu aku ada duit siket nak post. POSTAGE MAHAL! hahahaha. ok, tata. wish you a happy and have a bless life from HIM. Amin!


Saturday, January 28, 2012

Hari tu..



Hari tu kan..
ayah datang rumah.




nak bagi tahu tu je. OK bye.


Thursday, January 19, 2012

Berkurun.


Selamat kembali Encik Azieze.

*monolog dalaman*



(gambar yang langsung takda kene mengena dengan entry)
(aku tak tau kenapa aku ambik gambar nie. panda barangkali?)



Hotak la! lame gile tak update blog. haha, bukan tak nak update, tak tau nak update ape pun actually. Tengok je la 4/5 entry before. kan macam mengarut, gay gay semua kan. eeii, mengarut. Tu la, takda idea nak update, tapi nak update jugak, tu la jadi nya. nonsense post. shesshh! =__= anyhow, disebabkan lame sgt tak bukak blog nie. aku sampai lupa password blog. HAHA then, baru aku perasan, chatbox sebelah kanan ni tak leh nak gune (memang sengaje nak suruh aku remove la tu!). haih. nanti nanti la update balik blog nie. Malas nak update sekarang. tunggu la dapat wahyu, baru update. Uish! banyak jer nyer cerita pun sebenarnya adoi. dapat kawan baru, keluar dating dengan gay, pergi jalan sini, jalan sana. dating dengan gay lagi. movies, musibah yang menimpa diri, dating dengan gay lagi. eh, berapa kali dating? err.. either way, mana ada masa sekarang nak tengok2 blog nie. BUSY oi! (kalau korang percaya, bagus. Kalau tak percaya, SILA PERCAYA!) OK dah dah! busy busy. nak tidur nie! (sekarang jam tepat pukul 9PM) OK dah Bye!



*aku tak tau lah. seriously takde idea nak update apa. HAHA nak update pasal life eh? OK OK. nanti aku update balik pasal personal life. eh, whats the purpose of blog if it isnt for public reading. kan? kalau ada, tak update, serupa tak payah ada. dah boleh bawak delete dah. privacy privacy! yohoho. ok dah dah. nak tidur nie! eishh, asyik tidur awal je sekarang. =__= bosan betol tidur awal. dah kembali pada zaman dolu dolu pulak. tidur awal. heh. ok dah, tata titi tutu. :D


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...